Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η SenLan είναι επαγγελματίας κατασκευαστής εξαρτημάτων καλουπιών ακριβείας.Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε όλα τα είδη εξαρτημάτων ακριβείας, χρησιμοποιούνται συνήθως σε πλαστικό καλούπι ακριβείας, αυτόματο καλούπι, καλούπι φαρμάκου και μηχανή αυτοματισμού ακριβείας.


Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: κοιλότητα καλουπιού, ένθετα, καρφίτσα πυρήνα, γροθιές, καρφίτσες εκτοξευτήρα/μανίκια, μανίκια, ακίδες οδηγού, δακτύλιοι οδηγού, λεπίδες εκτίναξης κ.λπ.


Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι με κέντρα επεξεργασίας CNC, ακριβή μύλο επιφανειών, μηχανή αριθμητικού ελέγχου, διαμορφωτές διάτρησης και μηχανές λείανσης χωρίς κέντρο ακριβείας κ.λπ.

 

Senlan Precision Parts Co., Ltd.ιδρύθηκε το 2008, είναι επαγγελματίας κατασκευαστής εξαρτημάτων καλουπιών ακριβείας.Το εργοστάσιό μας, που βρίσκεται στην πόλη καλουπιών -- Chang'an.Είναι μια επαγγελματική εταιρεία στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή εξαρτημάτων καλουπιών ακριβείας, έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, ο προηγμένος εξοπλισμός ακριβείας μας και ο επιστημονικός ποιοτικός έλεγχος διασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών.

 

ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ακολουθούμε αυστηρά τα τεχνικά πρότυπα της Κίνας (GB), της Ιαπωνίας (JIS), της Γερμανίας (DIN) και των ΗΠΑ (AISI), καθώς και οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις πελατών για δοκιμές, έλεγχο διαδικασιών και επιθεώρηση, ειδικευόμαστε σε εξοπλισμό εργαλείων για πολλούς βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένων γενικών πλαστικών, ηλεκτρονικών, συσκευών, αυτοκινήτων, καλλυντικών, ιατρικού εξοπλισμού και εργαλείων ημιαγωγών, έχουμε επίσης τη δυνατότητα να παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας απευθείας σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Κίνα, την Αμερική, την Ευρώπη και τις νοτιοανατολικές χώρες.

ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι "Πεποίθηση, Επαγγελματίας, Ποιότητα, Καινοτομία" Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τις καλύτερες προσπάθειές μας για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σας με ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα.Με την καθοδήγησή σας και την αλληλεπίδρασή σας με το ικανό και επιμελητέο προσωπικό μας, θα είμαστε βέβαιοι ότι θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το SenLan είναι έτοιμο να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία για εσάς!!

ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1. Η προέλευση του SENLAN

 

Ο κύριος Eagle, ο ιδρυτής της Senlan. Ασχολήθηκε με τη βιομηχανία ανταλλακτικών καλουπιών από το 2000, ήταν μόνο η αρχή αυτής της βιομηχανίας στην Κίνα.

Το 2006, άρχισε να διευθύνει ένα εργοστάσιο κοινοπραξίας με έναν άλλο συνεργάτη.

 

2. Το 2008, η SENLAN ιδρύθηκε στο Shenzhen με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 

3. Το 2012, η ​​SENLAN μετακόμισε στην πόλη Chang'an, είναι επίσης ένα μεγάλο γεγονός για εμάς, με αυτήν την αλλαγή.Το Senlan γίνεται όλο και καλύτερο, έχουμε μεγαλύτερο χώρο για παραγωγή τώρα.

 

4. Το 2013, η SENLAN ξεκίνησε το μάρκετινγκ στο εξωτερικό και εγγράφηκε στο Χονγκ Κονγκ.

 

5. Το 2014, η SENLAN αγόρασε πολλούς προηγμένους εξοπλισμούς από την Ιαπωνία, όπως Sodic Wire-cutting, Sodic EMD,TAKISAWA cncΑφρός, φρέζα cnc MAZAK κ.λπ..

 

6.Το 2016, SENLANκαθιερωμένοςσταθερόςποιότητα-έλεγχος Σύστημα και έχειπήρεISO9001-2015 Διεθνές επαληθεύτηκε πιστοποιητικόσεΣεπτέμβριος.

 

7.Το 2019..ΣΕΝΛΑΝ πάντα στο δρόμο...

 

ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Senlan Precision Parts Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SENLAN

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-2500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Senlan Precision Parts Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις